Nyheder

Nyheder

Godt Nytår
02/01-2017 07:55
 Kære Kunder og Samarbejdspartnere

 

Her på tærsklen til det nye år, vil vi gerne takke alle vore kunder, gode venner og bekendte, for et dejligt hesteår. 2016 blev et begivenhedsrigt år med mange gode oplevelser, der gør os optimistiske og forventningsfulde omkring det nye. Vi går i denne tid og udvikler på ideer og nye tiltag, som skal forsøges i 2017, hvilket vi vender tilbage med her i starten af januar.

Vi lagde ud umiddelbart efter Nytår, med en inspirations dag i januar måned. Her oplevede vi stor tilslutning, hvor alle pladser blev fyldt op i løbet af ganske kort tid. Vores mål med dagen, var at vise hvordan vi arbejder med den helt unge utrænede hest samt balancering af den mere uddannede ridehest. Vi forbereder en opfølgning på dette kursus i første halvår af 2017. Ud over dette kan nogle af vore aktiviteter kort opsummeres, som nedenfor. 

Foråret bød på masser af gøremål. Mange heste var inde i træning, både tilridning og gangartstræning, vi vil gerne sige tak til Jer, som brugte os i den forbindelse. I april måned fik vi så besøg af Sæfari fra Hakoti, en fantastisk hingst efter Sær fra Bakkakoti. Sæfari blev rigtigt godt besøgt, så vi er meget spændte på at se afkom efter ham til foråret. 

Et af vore andre store succeser var salgsshowet i oktober. På trods af en kold og regnfuld dag, mødte masser af mennesker op for at se de professionelt fremviste heste af deres trænere. Efterfølgende blev en del af hestene solgt, men også i ugerne op til selve dagen, oplevede vi, et boost i salget, og det har resulteret i et efterår, hvor skønne heste har fået nye ejere. Dejligt vi har kunnet formidle så mange handler.

Afslutningsvis vil vi gerne sende Jer alle de bedste Nytårhilsner.

Mette og Bo





Læs også:    Nyhedsarkiv